image Dom zdravlja- Vršac | Abraševićeva bb, 26300 Vršac | +381 13 809 000 | dzvrsac@sbb.rs |
Škola roditeljstva Doma zdravlja u Vršcu dobila je vrednu donaciju

„Niko od nas nije rođen kao roditelj, to postajemo vremenom. Da bismo bili roditelji, pored ljubavi, potrebno nam je znanje i podrška.“

23.02.2023.

Školi roditeljstva Doma zdravlјa Vršac uručena je zahvalnica za unapređenje rada Škole roditelјstva i nesebičnu podršku budućim roditelјima u njihovoj pripremi za prve dane roditelјstva. Predstavnici Doma zdravlјa Vršac prisustvovali su svečanosti, koja je priređena u svečanoj sali Instituta za javno zdravlјe „dr Milan Jovanović Batut“ u Beogradu, koju su organizovali Ministarstvo zdravlјa i Rosa voda.

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je podržalo inicijativu društveno odgovorne kompanije Rosa, koja je tokom prošle godine izdvajala po 1 dinar od svake prodate flaše od 1,5 L za unapređenje rada Škola roditeljstva i podršku i osnaživanje patronažne službe.

Škole roditeljstva iz 20 gradova i opština, među kojima je i Vršac dobile su pomenutu donaciju, a do kraja meseca će biti poslate specijalno dizajnirane torbe i brošure na temu podrške prvim danima roditeljstva koje treba da olakšaju rad ovoj službi.