image Dom zdravlja- Vršac | Abraševićeva bb, 26300 Vršac | +381 13 809 000 | dzvrsac@sbb.rs |

Dom zdravlja Vršac

Dom zdravlja sprovodi primarnu zdravstvenu zaštitu u sedištu Doma zdravlja u Abraševićevoj ulici,u ambulanti u ulici Dimitrija Tucovića,u zdravstvenoj stanici Uljma, kao i u 21-oj ambulanti u naseljenim mestima opštine Vršac.

Misija

Dom zdravlja Vršac je zdravstvena ustanova koja nastoji promovisati efektivne, pravedne, pristupačne, troškovno efikasne zdravstvene programe i usluge, kako bi zadovoljila potrebe stanovništva opštine Vršac i šire, za primarnom zdravstvenom zaštitom i unapredila njihovo zdravstveno stanje. Usluge ustanove su bazirane na savremenim medicinskim dostignućima i primenjene u okviru vlastitih mogućnosti i uslova društveno - ekonomskog konteksta, uz primenu dobre kliničke prakse kroz smernice Ministrstva zdravlja.

Vizija

Zajedničkim radom pružiti mogućnosti pojedincima, porodici i zajednici da uz podršku sistema sveobuhvatne, integrisane, efektivne i kvalitetne zdravstvene zaštite postignu optimalno zdravlje i socijalno blagostanje, uz poštovanje prava pacijenata, maksimalno angažovanje svih raspoloživih kapaciteta i uključenje lokalne samouprave.